Aras Bulut İynemli yeniden ekranlara dönüyor

Aras Bulut İynemli yeniden ekranlara dönüyor
İçerde dizisinin başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İçerde'nin final yapması ile birlikte başarılı oyuncu başka bir yapımda rol almak için harekete geçti. İşte Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi...

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde'nin başarılı oyuncusu Aras Bulut İynemli yeni sezonda yepyeni bir dizi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İçerde dizisindeki performansıyla göz dolduran oyuncunun yeni dizi heyecanla bekleniyor. Fakat gelen iddialar arasında yeni dizinin İçerde'ye benzediği ve bu benzerlik kıyaslamasından kurtarılamayacağı söyleniyor. Peki Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisinin adı ne? Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli, Sinan Öztürk'ün yönetmenliğini, Gökhan Horzum'un senaryosunu üstlendiği Çukur isimli yeni dizide rol alacak. Çukur adlı dizide Aras Bulut İynemli'nin yanı sıra Ercan Kesal, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Koçak Köstndil gibi usta isimlerde yer alıyor. Eylül ayının sonlarına doğru başlaması planlanan dizi Çukur ne zaman başlayacak? Bir diğer merak edilen şey ise Çukur'un çekimlerinin nerede gerçekleştiği. Yeni dizi Çukur'u canlitv.com sayesinde internetten kesintisiz SHOW TV CANLI İZLE adresi ile izleyebilirsiniz..

Ünlü isim Mesut Yar hazırlıkları süren Çukur dizisi hakkında şunları söyledi;

BİR DE ÇUKUR'U GÖRELİM

Pazartesilerin geçtiğimiz seneki yegane sahibi Show TV, yeni bombasını Ekim ortasında patlatacak. Kanal, 'Aras' olarak başlayıp son tahlilde 'Çukur' ismini alan yeni aksiyon dizisiyle geçtiğimiz yılın rüzgarını yakalamaya çalışacak. Aslında iyi bir tarih seçmişler. Rakipler eteğindeki taşları tamamen döktüğü için gelecek olan dizinin de eksiği gediği bu manzaraya göre tamamlanacak.

Çukur'un başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli ne sevdiğim oyunculardan. Ama bir 'İçerde' kadrosunun yarattığı efekti tek başına yaratamaz. Çukur'a çok sağlam yan kadro desteği gerekiyor. Şimdiden notunu düşelim..

20-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar