Anne dizisinin final tarihi açıklandı

Anne dizisinin final tarihi açıklandı
Star TV ekranlarında yayınlanan ve özellikle kadınların kalbinde büyük bir yer edinen Anne dizisinin final yapacağı tarih açıklandı. Anne dizisi ne zaman final yapıyor? İşte Anne dizisinin final tarihi ve tüm detaylar...

Uzun süredir Star Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi olan Anne, ne zaman final yapacak? Anne dizisi final mi yapıyor? Anne dizisi neden final yapacak? İşte Anne dizisi ile ilgili tüm detaylar.

Star Tv'nin sevilen dizisi Anne, 20 Haziran Salı günü 33. bölümü ile final yapmayı planlıyor. Anne dizisi 33. bölümü ile final yapmayı planlıyor. 

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri, Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Anne dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve özellikle kadınların kalbinde büyük bir yer edinen Anne dizisinin final yapacağı açıklandı. Reytinglerde büyük bir başarı elde ederek yayın hayatına devam eden dizinin final yapması çok şaşırttı diyebiliriz.

Star TV ekranlarında yayınlanan ve özellikle kadınların kalbinde büyük bir yer edinen Anne dizisinin, bu sezon sonu final yapacağı açıklandı. Reytinglerde büyük bir başarı elde ederek yayın hayatına devam eden dizinin final yapması çok şaşırttı diyebiliriz. Dizinin hayranları tarafından da şaşkınlıkla karşılanan bu açıklamanın nedenini araştırdık.

Anne Dizisi Neden Final Yapacak? 

Cansu Dere ve Vahide Perçin’in ustalığı, 7 yaşındaki Beren Gökyıldız’ın beklentilerin çok üzerindeki profesyonel ve duygu yüklü oyunculuğuyla her hafta reytingleri kasıp kavuran Anne dizisi, neden bu kadar erken final yapıyor? Türk halkı olarak reytingli dizilerin yıllar boyunca devam etmesine ve reytingleri düşen dizilerin ise kısa sürede erken final yapılıp yayından kaldırılmasına alışkınız. Hal böyle olunca da, Anne dizisinin reytingleri göz önünde bulunduruluyor ve dizinin neden erken final yapacağına pek anlam verilemiyordu ancak, Cansu Dere basına verdiği demeçte bu soruların bir kısmını yanıtladı…

Dizinin bu kadar iyi reytingle devam ederken bu sezon final yapacağına şaşıranlar kadar bu durumu bekleyenler de vardı. Cansu Dere’nin de açıkladığı üzere; dizinin konusundan çok uzaklaşmadan, sırf devam ettirmek için konuları gereksiz uzatmak yerine tadından bırakıp bitirilmeye karar verildi. Anne dizisini izleyenlerin de bildiği üzere, konu; küçük Melek ya da dizideki diğer adı olan Turna etrafında devam etmektedir. Zeynep’in Turna’yı alabilme çabaları her hafta farklı bir serüvene konu oluyor ancak, duygusu aşırı yüklü olan bu dram dizisinde her hafta gözyaşlarının hakim olduğu sahneleri görmek bir süre sonra sıkıcı bir hale dönüşebilir. Küçük Beren Gökyıldız’ın şahane oyunculuğu ile dram dizisini ön plana çıkaran duygusal sahnelerin bir sezon daha devam ettirilmesi hem izleyiciyi hem de oyuncuları yoracaktı. Bu yüzden de, reytinglerde düşüş yaşamadan zamanında bitirilmesine karar verildi.

 
16-06-2017
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar