Ali Kemal, Vatanım Sensin'den ayrıldı.

Ali Kemal, Vatanım Sensin'den ayrıldı.
Kanal D'nin en beğenilen dizilerinden olan Vatanım Sensin'in sevilen oyuncusu Kubilay Aka (Ali Kemal) diziden ayrıldı. Genç oyuncunun bundan böyle yeni bir projede yer alacağı gelen haberler arasında. İşte detaylar...

Geçen sezon her perşembe Kanal D ekranlarında izlediğimiz reyting rekortmeni dizi Vatanım Sensin’de, Azize (Bergüzar Korel)  ve Cevdet’in (Halit Ergenç) evlatlık oğulları Ali Kemal’i canlandıran Kubilay Aka’nın diziden ayrıldığı haberi geldi. Genç oyuncu yeni sezonda Show Tv için çekilecek Çukur dizisinde rol alacak. Çukur dizisinde Celasun adında bir delikanlıyı canlandıracak. Ay Yapım tarafından hazırlanacak dizinin çekimlerine eylül ayı sonunda başlanması bekleniyor.

Kubilay Aka kimdir?

Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi’nde tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi de almıştır.

Kanal D’nin geçen sezon reyting rekorları kıran dizisi olan Vatanım Sensin’de Ali Kemal karakterini canlandırmıştır. Türkiye’nin 2016 yılında ekran başına kilitlenmesine neden olan ve ciddi anlamda izlenme oranlarına ulaşmayı başaran Vatanım Sensin dizisi kadrosuna ilk dizisi olarak Ali Kemal rolü ile girmiş ve daha ilk bölümlerde bile adından çokça söz ettirmeyi başarmıştır. Dizide usta oyuncular Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara ve Baki Davrak gibi isimlerle birlikte çalışmıştır.

20-09-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar