26 Mart Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Eleniyor?

26 Mart Kısmetse Olur Haftanın Finalinde Kim Eleniyor?
Kısmetse olur haftanın finalinde bu hafta beklenmedik olaylar gerçekleşecek.26 Mart 2017 Pazar günü ekranlara gelecek bölümde adaylar göz yaşlarına boğulacak.Onur ve Aycan arasında beklenmedik yüleşmeler olacak.

Kanal D ekranlarında hafta içi hergün ekranlara gelen Kısmetse Olur evlilik programında bu hafta yine haftanın finalinde şok gelişmeler oluyor. Elenmek için ayağa kalkan adaylar değil süpriz bir isim Kısmetse Olur evine veda ediyor.

Haftanın Birincileri Kim Oldu ?

Kısmetse olur evinde haftanın birincileri kızlar evinden Melis Buse Betkayan , erkekler evinde ise İlkay Karaoğlan olarak seçildi. Gamze Öztürk, Sevgicanla aralarında geçen mutfak kavgasından dolayı ihtar alıştı daha onu atlatamadan erkekler evinde en çok ismi yazılan isim oldu ve elenme adayı olarak ayağa kalktı.

Kısmetse Olur reytinglerini arttırmak için yapım Onur'u ayağa kaldırdı.Onur elenme adayı olunca Aycanla aralarında beklenmedik diyaloglar geçiyor ve birbirlerini nekadar sevdiklerini haykıracaklar. Hem Onur hemde Aycan yelkenleri suya indirecek. Onur özür diyeleyecek Aycan da onu affedecek ve Onay aşkı tekrar başlayacak. Peki haftanın süprizi ne olacak ?

26 Mart 2017 Kısmetse Olur'da Kim Elendi ?

Onur ve Aycanın ilişkisinin başlaınca tankut vicdan yapıp Onur elenmesin diye kendisini gönüllü olarak elemelerini söyledi.Seda Akgül de şu sözleri söyleyerek: “Bu koca yürekli adam şimdi dışarıda ne yapıyor? Programda bir ilk, olmadı, olamazdı” kötü haberi izleyicilerle paylaşacak.Böylece Onur yerine bu hafta elenen isim Tankut Denker oldu.

25-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar