2017 Yılında En Çok İzlenen Türk TV Dizileri

2017 Yılında En Çok İzlenen Türk TV Dizileri
Canlı TV ile 2017 yılında en çok izlenen Türk TV dizilerinin analizini gerçekleştirdik. Türk TV dizilerinin Dünya çapında da büyük bir izlenme başarısı elde ediyor. Türkiye'nin en ünlü oyuncularının rol aldığı diziler arasında en çok izlenenler...

Canlı TV ile 2017 yılında en çok izlenen Türk TV dizilerinin analizini gerçekleştirdik. Türk TV dizilerinin Dünya çapındaki ününü anlatmamıza bile gerek yok. Özellikle Arap ülkelerinde büyük bir popüleriteye sahip olan Türk Dizileri, 2017 yılında da reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor. Ulusal kanallar arasında en başarılı yapımları gerçekleştirenleri sizlerle paylaşmak istedik. Bu liste içinde sizin de takipçisi olduğunuz bir dizi mutlaka yer alıyordur. Başarılı oyuncular, başarılı bir senaryo ve usta yönetmenler ile çekilen dizilerin bu kadar büyük bir reyting elde etmesi kesinlikle beklenen bir durum.

İçerde Dizisi Show TV

2016 yılının son zamanlarında yayın hayatına başlayan “İçerde” dizisinin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor yer alıyor. Oldukça güçlü bir kadro ile yayın hayatına başlayan dizi, yayınlandığı ilk günden beri Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni olmaya devam ediyor. 

Bu Şehir Arkandan Gelecek ATV

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 2017 yılının ilk haftasında yayın hayatına başladı. Yayınlandığı ilk bölümde büyük bir izlenme sayısı gerçekleştiren dizinin başrollerinde; Kerem Bursin ve Leyla Lydia Tuğutlu yer alıyor. Boksör Ali karakteri ile dansçı Derin’in aşk hikayesini konu edinen dizi, 2017 yılının en çok izlenen dizileri arasında yer alacak gibi görünüyor.

Cesur ve Güzel Star TV

Star TV ekranlarında yayınlanan “Cesur ve Güzel” dizisinin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün paylaşıyor. Oynadıkları yapımların neredeyse tümünde büyük bir başarı elde eden Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Star TV kanalında yayınlanan Cesur ve Güzel dizisi ile TV dünyasının gündemine oturdu diyebiliriz. Yurtdışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan bu iki oyuncu, 2017 yılının en beğenilen çiftleri arasında yer alacağını söylemem mümkün.

Vatanım Sensin Kanal D

Osmanlı Devleti’nin Yunanistan işgalini konu edinen dizi, aynı saatte yayınlanan Cesur ve Güzel dizisi ile büyük bir rekabet halinde devam ediyor. Türk halkını derinden etkileyen bir konuya sahip olmasının yanı sıra, Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çiftinin 10 yılın ardından birlikte rol aldıkları ikinci dizi olarak dikkat çekiyor.

18-01-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar