15 Mart Çarşamba Reyting Galibi Kim Oldu ?

15 Mart Çarşamba Reyting Galibi Kim Oldu ?
İşte dünün reyting sonuçların da neler oldu ? 15 Mart 2017 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı ve çarşambanın en çok izlenen dizilerinden Kara Sevda mı? Diriliş Ertuğrul mu ? No :309 mu ? zirvenin sahibi oldu.

Canlitv.com reyting sonuçları belli oldu. TRT1 'nin reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul yine tüm reyting gruplarında birinci oldu.Hem özet bölümüyle hemde yeni bölümüyle reyting listesini altüst etmeyi başardı.Diriliş Ertuğrul Totelde 30,00 share alırken, AB grubunda 37,84 share alıp reytinglerde zirveye yerleşti.

TRT1 'in ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul dün 80.bölümüyle ekranlara geldi.Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde olduğu dizi her çarşamba izleyicilerini büuük bir heycanla karşılıyor.Dizini Özet bölümü de her hafta reyting sıralasında ilk üçe giriyor.Diriliş Ertuğrul dizisi zirveye ortak istemiyor!

Kara Sevda Star Tv 'nin en popüler dizisi olarak çarşamba akşamları izleyicilerini karşılıyor.Baş rollerini Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in paylaştığı dizi 60. bölümüyle ekranlara geldi. Kara Sevda reyting listelerine Totelde 12,27 share alarak 3.sıradan girdi. AB'de 9,52 shara alarak 5.sırada,ABC'de ise 10,36 share ile 4.sırada yer alıyor.Kara Sevda heycanlı böülümleriyle çarşamba akşamlarının sahibi olma yolunda ilerliyor.

İşte 15 Mart Çarşamba Reyting Sonuçları...

16-03-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar