14 Şubat 2017 Survivor'da Adaya Kim Veda Etti ?

14 Şubat 2017 Survivor'da Adaya Kim Veda Etti ?
2017 Survivor'da bu hafta elenen isim dün akşam belli oldu. En az sms oyu alarak Survivor macerasına son verdi. Eleme potasında gönüllüler takımından Erdi, Sadin, Yiğit, Gökhan ve Elif vardı.Acun Ilıcalı o ismi açıkladı. İşte o isim ...

Survivorda dün akşam kim elendi? En çok merak edilen sorunun cevabı belli oldu. Survivor bütün dizileri geride bırakıp reyting rekorları kırarken heyecan dolu bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Survivorda dün akşam eleme heycanı yaşandı. Hafta içi yapılan dokunuzmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı 5 ismi potaya çıkardı.

Survivor kim elendi ? Adaya veda eden isim kim oldu ?

14 Şubat Salı günü eleme bölümüyle ekranlara gelen son bölümünde adaya veda eden isim Yiğit oldu.

İşte Yiğit'in son sözleri neler oldu ?

Yiğit sözleri ortalığı karıştırıdı.

Haftanın birincileri kimler oldu ?

Survivorda yarışmalarda en çok oyun alarak haftanın birincileri erkeklerde Sedat oldu.İkinci isim ise Eser West oldu.

Kızlarda ise haftanın birincisi Pınar ikincisi ise Sema oldu. Kazanan yarışmacılar adalarında kurabiye ve kahve yiyebilecekler.

Yiğit İzik kimdir ?

Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir'de doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit, sabırlı ve sınırlı biri. Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatmıştı.

15-02-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar